previous arrow
next arrow
Slider

Overige activiteiten

Overige activiteiten
Om de lessen afwisselend aan te kunnen bieden doen we met regelmaat verschillende disciplines tijdens de lessen. Er wordt gesprongen, vaardigheid geoefend, horseball gespeeld, carrousel gereden en wat dacht je van een potje paarden voetbal.

Naast de lessen zijn er ook extra lessen en activiteiten middagen die geheel in het teken staan van de betreffende discipline.

Pony voetbal
Paardrijden wordt toch een teamsport met pony voetbal. Alle basisvaardigheden worden op spelende wijze verder uitgebreid. En we maken vooral heel veel plezier!

Horseball
Ben jij een echte durfal?
Voor horseball heb je wel een beetje lef nodig, alles draait om behendigheid, lenigheid en snelheid. Een echte teamsport waarbij je moet samenwerken met je paard maar ook met je teamgenoten.
Raap de bal vanaf je paard van de grond, speel over en scoor!

Vaardigheid
Tussen de balken door, over een hindernis, slalommen waarbij alle balletjes moeten blijven liggen. Een uitdagende vorm van een proef rijden. De ultieme samenwerking tussen mens en dier.
We hebben oefenmomenten tijdens onze lessen, maar er is ook een mogelijkheid om extra te komen oefenen en lessen voor de vaardigheidsproeven. Tijdens de proevendagen kun je de vorderingen door een jury laten beoordelen.

Kijk in onze agenda voor nog meer leuke en leerzame activiteiten.